Roeselare - transport marfa, mobilier, aer conditionat, materiale constructii

Fotolii vibro masaj

Fotoliul cu vibromasaj prezentat in aceasta oferta este echipat cu patru sisteme intr-un mecanism de masaj 3D ce se poate misca in fata, in spate, inainte si inapoi intr-un mod foarte silentios.
Fixeaza automat pozitia umerilor in acord cu formele corpului executand un masaj de presopunctura si este proiectat pentru patru tipuri de masaj: usor , confort , vindecarea durerii si refacere dupa oboseala.

Acest produs executa un masaj a partii superioare a corpului (gat si umeri, spate si talie), functie manuala, in intregime sau puncte fixate; strangerea umerilor si ridicare, lovire sau presare.
Are cinci metode diferite cu cinci trepte de viteza si este proiectat cu tipuri speciale de masaj: timp liber, masaj cardio, terapie fizica, refacere si prescriptie cat si functie de trezire.

Acest fotoliu va ofera un masaj cu functie de presare pentru partea de jos a corpului (47 pungi de aer) cu trei moduri de masare si trei trepte de viteza, masaj la maini (4 pungi de aer), functie de masaj stil vibrare (trei tipuri pentru spate,picioare si mijloc).
Are incalzitor cu jad in fiecare din cele 5 Helium-Leon ce foloseste 5 jaduri ca emitator de infrarosu .Temperatura poate fi fixata intre 40 si 70 grade Celsius.
De asemenea acest fotoliu de vibromasaj are in dotare si curea pentru slabit, iar lungimea spatiului pentru picioare poate fi adjustata in functie de statura.
Mai are in componenta sa 7 leduri colorate, Mp3 Player cu casti, mini-suport pentru pahar si poate fi livrat in diverse variante de culori.

Pentru comenzi sau mai multe detalii vis-a-vis de acest produs va rugam sa ne contactati.

Fotoliu Vibromasaj Fotoliu Vibromasaj Paleta de culori disponibila
+ pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati + sus